Busvervoer Stichting Carmelcollege gegund aan Brookhuis

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 13/07/2018

Busvervoer Stichting Carmelcollege gegund aan Brookhuis

Brookhuis Busreizen mag het busvervoer voor Stichting Carmelcollege in het noordoosten van het land gaan verzorgen. Het touringcarbedrijf zal door deze opdracht zijn vloot met ongeveer een kwart gaan uitbreiden. 

Opdrachtgever en opdrachtnemer hebben de afgelopen week contracten getekend voor een periode van drie jaar. Deze overeenkomst kan nog twee keer met een jaar worden verlengd. De gunning werd afgelopen april al bekendgemaakt. Onder Stichting Carmelcollege vallen ruim vijftig scholen voor voortgezet onderwijs in heel Nederland. In totaal zijn 4.300 medewerkers betrokken bij de scholing van ruim 38.000 leerlingen.

Met ingang van het nieuwe schooljaar gaat Brookhuis de leerlingen van Carmelcollege-scholen in het noordoosten van Nederland verzorgen. Het gaat dan om vervoer voor excursies en werkweken in het binnenland en buitenland. Momenteel wordt nog in kaart gebracht om hoeveel leerlingen en ritten het precies zal gaan. Brookhuis Busreizen schat de omvang van de opdracht in op zo’n 750.000 euro per jaar.

‘Trots op mooie opdracht’

Deze nieuwe opdracht betekent ook dat het bedrijf zijn vloot gaat uitbreiden. Nu gaat het om twintig bussen; dat moeten er ongeveer 25 worden. Voor het vervoer op verschillende schoollocaties zal Brookhuis ook collega-bedrijven gaan inzetten.

Operationeel manager Koen Ziemerink is trots op het binnenhalen van deze klus. ’Wij zijn zeer content met de gunning van deze mooie opdracht. De overeenkomst is gebaseerd op een partnership, waarbij we een échte samenwerking aan gaan. Wij kijken met veel plezier uit naar deze samenwerking.’’

Terug naar Berichten