Busvervoer van KLM-passagiers nieuwe klus voor Munckhof

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 10/12/2018

Busvervoer van KLM-passagiers nieuwe klus voor Munckhof

Munckhof gaat het busvervoer van KLM-reizigers in een deel van Nederland voor zijn rekening nemen. Het gaat om dagelijkse ritten van het oosten en zuiden van Nederland naar Schiphol en weer terug.

Passagiers van KLM en haar partners kunnen gratis gebruik maken van de dienst die met touringcars wordt verzorgd. Dagelijks worden zij over twee routes van en naar Schiphol vervoerd. De eerste route loopt van Maastricht, via Maastricht Airport en Eindhoven Airport richting Schiphol en terug. De tweede route loopt vanaf Nijmegen, via Arnhem, Veenendaal en Rhenen naar Schiphol en vice versa.

Vaste service

Munckhof heeft voor deze opdracht enkele touringcars omgevormd tot KLM-bussen. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof, zegt over de samenwerking: “We zijn trots dat we deze vaste service voor KLM mogen verzorgen. KLM is één van de bekendste organisaties in Nederland en de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Munckhof is een van de grootste personenvervoerders op de weg. Het is mooi dat we onze merken nu verder aan elkaar kunnen koppelen. Twee Munckhof touringcars zijn volledig in het KLM blauw bestickerd, zodat de KLM Bus duidelijk herkenbaar is.”

Nauwe samenwerking

De luchtvaartmaatschappij en het vervoersbedrijf werken overigens al jaren samen op het gebied van zakenreizen. “Voor veel organisaties in Nederland verzorgen we de internationale zakenreizen. Daarbij werken we nauw samen met luchtvaartmaatschappijen zoals KLM”, legt Roefs uit. “Deze samenwerking verloopt zeer prettig. We zorgen er dagelijks voor dat onze klanten de wereld rondreizen. Dat we dit nu uit gaan breiden met het touringcarvervoer in eigen land is een prachtige ontwikkeling”, aldus Roefs.

Lees ook: Munckhof: altijd afwegen of opdracht bij ons past

Terug naar Berichten