Conferentie over toekomst doelgroepenvervoer Amsterdam

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 15/10/2018

Conferentie over toekomst doelgroepenvervoer Amsterdam

De gemeente Amsterdam vraagt zich af hoe de toekomst van doelgroepenvervoer in de stad er uitziet en hoe mobiliteit voor iedereen toegankelijk kan zijn. Om die vragen draait op 7 november de Stadsconferentie Doelgroepenvervoer. Wethouder Sharon Dijksma is één van de sprekers.

Zij zal de speech en het openingswoord van het congres verzorgen. Daarbij gaat Dijksma in op het afronden van het programma Doelgroepenvervoer van de gemeente. Ook zal ze iets vertellen over de plannen van de gemeente om de toegankelijkheid van het Amsterdamse vervoer verder te vergroten.

Daarna volgt de keynotespeech van Karel Martens, als associate professor verbonden aan Technion – Israel Institute of Technology in Haifa en de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij zal ingaan op de principes van een rechtvaardig transportsysteem.

Inclusief vervoerssysteem

Verder spreken Marc van Gemert, procesmanager Autoluw van de gemeente Amsterdam en Tijs Roelofs, head of Innovation programs bij CTO-office, ook van de gemeente Amsterdam, met elkaar over het belang van een inclusief vervoerssysteem en hoe dit te realiseren.

Het congres vindt plaats op woensdag 7 november in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam van 14.00 tot 17.00 uur, met voorafgaand een lunch.

Terug naar Berichten