Doorstart voor Taxi Wegman

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 24/04/2019

Doorstart voor Taxi Wegman

Taxi Wegman zal een doorstart maken. Daarover is een principe-akkoord bereikt. De komende dagen moet meer duidelijk worden over de doorstart.

Wie er bij de doorstart betrokken zijn, is nog niet bekendgemaakt. Datzelfde geldt voor de precieze vorm waarin alles wordt gegoten, zoals de omvang waarin zal worden doorgestart. Maar het traject van de laatste weken, waarin door curator en bedrijf aan een doorstart werd gewerkt, is niet vruchteloos gebleken. De handtekeningen moeten nog worden gezet maar de partijen zijn er in elk geval met elkaar uitgekomen.

Uitstel van betaling

De verschillende bedrijven van de Wegman Groep, waaronder Taxi Wegman en Wegman Personenvervoer, werden zo’n twee weken geleden failliet verklaard. Kort daarvoor had het bedrijf al uitstel van betaling aangevraagd en gekregen, maar dat mocht niet baten. Over de oorzaak van het faillissement is formeel nog niets bekend. Wel werd vrij snel duidelijk dat de vervoerder zijn werk zou blijven uitvoeren, ook om de kans op een doorstart zo groot mogelijk te maken.

Lees ook: Failliet Wegman blijft voorlopig Groene Hart Hopper rijden

Terug naar Berichten