Jan de Wit Group neem activiteiten Bovo Tours over

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 26/11/2018

Jan de Wit Group neem activiteiten Bovo Tours over

Jan de Wit Group heeft een doorstart van touringcarbedrijf Bovo Tours gerealiseerd en neemt de vervoersactiviteiten van dit bedrijf uit Roelofarendsveen over. Bovo ging vorige week failliet.

Kort voor het faillissement kreeg Bovo Tours al uitstel van betaling, iets waar na jaren van oplopende verliezen geen ontkomen meer aan was. Vervolgens bleek er geen andere oplossing mogelijk dan het faillissement. Nu heeft de Jan de Wit Group met de curator overeenstemming bereikt over een doorstart.

‘Waardevolle uitbreiding’

Vanaf volgende week gaat de overnemende partij de activiteiten van Bovo in de eigen onderneming integreren. De stap die nu wordt gezet levert volgens de Jan de Wit Group synergievoordelen op. En dat maakt de overname tot “een waardevolle uitbreiding van onze eigen nationale en internationale touringcaractiviteiten.” De overnemende partij voert inmiddels sollicitatiegesprekken met het huidige personeel van Bovo.

Jan de Wit Group heeft een vloot van zo’n 100 touringcars en 85 minibussen en sedans. Bovo Tours had ten tijde van het faillissement ongeveer 70 touringcars en circa 60 mensen in vaste dienst.

Terug naar Berichten