Leerlingenvervoer Utrechtse gemeenten blijft bij Noot/Gomes

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 19/07/2019

Leerlingenvervoer Utrechtse gemeenten blijft bij Noot/Gomes

Noot/Gomes zal ook de komende jaren de leerlingen in de gemeenten IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Montfoort vervoeren. Deze organisatie rijdt al sinds 2015 de scholieren van de vier gemeenten naar hun bestemmingen.

De opdracht betreft het vervoer van zo’n 450 leerlingen. Een belangrijk verschil met de afgelopen jaren is dat Noot/Gomes met ingang van het komende schooljaar ook het jeugdhulpvervoer voor zijn rekening gaat nemen. Het contract kent een initiële looptijd van drie jaar. Daarna zijn nog twee verlengingen van elk een jaar mogelijk. Als de gemeenten samen tot die verlenging besluiten, dan moet de opdrachtnemer door met het werk. Stapt één van de gemeenten uit het contract, dan heeft de vervoerder wel het recht om de samenwerking op te zeggen.

Opleidingsbeleid

Over de gunning aan Noot/Gomes voor de komende drie tot vijf jaar meldt de gemeente IJsselstein het volgende: “De eindscore bestond voor 60 procent uit een beoordeling op kwaliteit. De overige 40 procent van de score is bepaald door de prijs. De aanbieders zijn op diverse onderwerpen beoordeeld, waaronder de wijze waarop de vervoerder de kwaliteit van de uitvoering bewaakt, het opleidingsbeleid, hun visie op het gebied van milieu en de aangeboden extra kwaliteit . Met deze vooraf gestelde eisen en criteria streven de gemeente ernaar de continuïteit en kwaliteit van het vervoer ook in de toekomst veilig te stellen.”

Helemaal bijgepraat worden én met anderen in gesprek over het Nederlandse doelgroepenvervoer? Kom dan op 10 oktober naar het Nationaal Congres Contractvervoer 2019. Op je aanmelding krijg je nu nog flink wat korting.

Terug naar Berichten