Munckhof opnieuw vervoerder van Regiotaxi Noordoost-Brabant

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 24/10/2018

Munckhof opnieuw vervoerder van Regiotaxi Noordoost-Brabant

Munckhof heeft de aanbesteding voor Regiotaxi Noordoost-Brabant gewonnen. De opdracht houdt in dat Munckhof vanaf 1 januari 2019 het regiotaxivervoer organiseert in Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill & Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Meijerijstad en Uden. De opdracht loopt in ieder geval tot en met 2021. Tot en met 2016 was Muckhof al de vervoerder van Regiotaxi Noordoost-Brabant.

Regiotaxi Noordoost-Brabant werd een kleine twee jaar geleden gegund aan ZCN Totaalvervoer. De opdracht werd in eerste instantie toegekend voor een periode van twee jaar: van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2018. In de contracten was ook de mogelijkheid opgenomen om twee keer met een jaar te verlengen, maar van die optie is geen gebruik gemaakt.

Lokale vervoerders

Voor de uitvoering van de opdracht gaat Munckhof samenwerken met lokale vervoerders. “De ritaanvragen worden verwerkt in het callcenter van Munckhof, maar de uitvoering wordt gedaan door een aantal vervoersbedrijven uit de regio”, stelt Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof in een verklaring. Het gaat taxibedrijf Van Alebeek BV, Dortmans Personenvervoer BV, Taxicentrale De Meierij BV en Van Helvoort Taxi Groep BV. Zij zullen volgens Poortinga jaarlijks zo’n 260.000 taxiritten verspreid door het gebied gaan maken.

Poortinga is erg blij met het winnen van de opdracht: “Tot en met 2016 waren wij al de vervoerder van Regiotaxi Noordoost-Brabant. Helaas hebben we de opdracht toen verloren. Dat we het vervoer nu weer opnieuw gegund hebben gekregen op basis van kwaliteit is een mooie opsteker voor onze organisatie en een teken dat er niet altijd alleen maar naar prijs wordt gekeken. Dat is een compliment waard voor deze opdrachtgever.”

LEES OOK: Nieuwe aanbesteding Regiotaxi Noordoost-Brabant

LEES OOK: Regiotaxi Noordoost-Brabant gegund aan ZCN

Terug naar Berichten