Nationaal Congres Contractvervoer 2019: call for papers

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 04/06/2019

Nationaal Congres Contractvervoer 2019: call for papers

Het Nationaal Congres Contractvervoer 2019 vindt plaats op donderdag 10 oktober in Expo Houten, tegelijk met Taxi Expo 2019. In het congresprogramma is nog ruimte voor bijdragen van opdrachtgevers, vervoerders, gebruikers en andere belanghebbenden bij het Nederlandse doelgroepenvervoer.

Er valt voor alle partijen nog veel te winnen in het vervoer van leerlingen, mensen met een wmo-indicatie, cliënten dagbesteding en andere doelgroepen. Maar er is de laatste jaren ook meer aandacht ontstaan voor aanbesteden op kwaliteit. Het Nationaal Congres Contractvervoer 2019 wil met alle betrokkenen de balans opmaken en bekijken of het inderdaad wat beter gaat met het doelgroepenvervoer in Nederland.

Het congres kent een andere opzet dan voorgaande jaren. Binnen Expo Houten vindt het in een andere ruimte plaats. Eerst staan er twee blokken met plenaire sessies op het programma, die elk worden afgesloten met een paneldiscussie. In de middag vindt er een blok met parallelsessies plaats, waarna een spreker van buiten de sector het congres zal afsluiten.

Kennis, ervaring en onderzoek

Het congres draait om actuele ontwikkelingen in het aanbesteden en uitvoeren van doelgroepenvervoer. Er wordt kritisch gekeken naar en gediscussieerd over wat goed gaat én wat beter moet. Denkt u dat uw kennis, ervaring of onderzoek een waardevolle bijdrage kan leveren aan het Nationaal Congres Contractvervoer? Stuur dan een voorstel van circa 250 woorden vóór vrijdag 28 juni. De beste bijdragen worden uitgenodigd deel te nemen aan het congres.

Terug naar Berichten