Nog enkele dagen vroegboekkorting Congres Contractvervoer 2017

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 06/09/2017

Nog enkele dagen vroegboekkorting Congres Contractvervoer 2017

Het Nationaal Congres Contractvervoer 2017 vindt over ruim een maand plaats in Expo Houten. De vroegboekkorting op de inschrijving is nog tot en met vrijdag 8 september geldig. Wacht daarom niet en schrijf je nu nog in met 50 euro korting.

Op donderdag 12 oktober wordt met maar liefst acht parallel-sessies gezorgd voor nog meer verdieping en discussie over het doelgroepenvervoer in Nederland. Bertho Eckhardt, de voorzitter van Koninklijk Nederlands Vervoer, zal als eerste spreken op de plenaire opening, en wel over het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit en het modelbestek voor doelgroepenvervoer. Na Eckhardt spreekt Bouwe de Boer van de gemeente Leeuwarden over de transitie naar zero-emissie in het doelgroepenvervoer.

Zeven wmo-vervoerders

Na dit plenaire deel en een koffiepauze gaan de deelnemers aan de slag met parallelle verdiepings-sessies. Zij kunnen per blok kiezen uit vier sessies. In het eerste blok zijn dat de concurrentiegerichte dialoog in Rotterdam, de integratie van doelgroepenvervoer en openbaar vervoer door de rijksoverheid, de keuze uit zeven wmo-vervoerders in Heerenveen en de publiekrechtelijke regiecentrale van het Limburgse Omnibuzz.

Conclusies en aanbevelingen

Na de lunch vindt het tweede blok van vier gelijktijdige presentaties plaats. De deelnemers kunnen dan kiezen uit de volgende onderwerpen: het verbeteren van het doelgroepenvervoer in Amsterdam, een juridische update over taxi-aanbestedingen, doelgroepenvervoer op maat in twaalf Twentse gemeenten en de oprichting en mogelijkheden van mobiliteitsplatform Stroomlijn. Vervolgens word er weer plenair afgesloten met de conclusies en aanbevelingen van alle sessies.

Inschrijven voor het Nationaal Congres Contractvervoer 2017 is en blijft de komende tijd gewoon mogelijk. De vroegboekkorting loopt echt wel af op vrijdag 8 september aanstaande. Bekijk het complete congresprogramma en schrijf je in voor deelname.

Terug naar Berichten