Staatssecretaris spreekt op bijeenkomst KNV

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 10/04/2019

Staatssecretaris spreekt op bijeenkomst KNV

Staatssecretaris Stientje van Veldhoven is één van de sprekers tijdens het jaarevent van KNV Zorgvervoer en Taxi. Deze bijeenkomst vindt dit jaar plaats op 12 juni in Bunnik.

Na een aantal jaren in Utrecht verhuist de bijeenkomst voor de 2019-editie naar het BOVAG-huis in Bunnik. Daar wordt om 13.30 uur begonnen en is het eerste uur ingeruimd voor netwerken. Om 14.30 uur begint het plenaire deel. Daarin zal dus onder meer de staatssecretaris achter de microfoon plaatsnemen om de deelnemers bij te praten.

Van Veldhoven zal dan praten over thema’s als verduurzaming van het vervoer en aanbestedingen, maar ook over Mobility as a Service. De bewindsvrouw geeft haar visie op deze onderwerpen en de toekomstige ontwikkeling ervan. KNV-voorzitter Bertho Eckhardt zal spreken over de ontwikkelingen in de markt en bij de brancheorganisatie zelf.

Deltaplan Mobiliteit

De derde spreker is Jeroen Fukken, directeur innovatie en strategie bij de NS en projectdirecteur van de Mobiliteitsalliantie. Fukken zal ingaan op de ontwikkelingen van het Deltaplan Mobiliteit dat dit voorjaar wordt gepresenteerd. De laatste spreker is Jan Bessembinders, specialist op het gebied van milieu en veiligheid bij BOVAG. Hij neemt samen met de deelnemers een kijkje in de toekomst van alternatieve brandstoffen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Leden en relaties van KNV kunnen zich inschrijven voor deelname op de vernieuwde website van KNV.

Terug naar Berichten