Stem nu voor de Taxi Innovatie Prijs 2018

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 21/09/2018

Stem nu voor de Taxi Innovatie Prijs 2018

De genomineerden van de Taxi Innovatie Prijs zijn bekend. Nu is het aan de lezers van TaxiPro om te bepalen wie de prijs wint. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens Taxi Expo 2018, op donderdag 11 oktober in Expo Houten.

De afgelopen maanden zijn er diverse aanmeldingen voor de Taxi Innovatie Prijs binnengekomen. Dat heeft geresulteerd in maar liefst zes genomineerde producten en diensten. Hieronder staat van elke nominatie een korte omschrijving, inclusief link naar een artikel of pagina met meer informatie. Onderaan dit artikel staat de link naar het stemformulier.

Elektrische Wijkhopper

Begin dit jaar liep in Sliedrecht en Dordrecht een pilot met een alternatief voor de Drechthopper. Ritten tussen de 5 en 7 kilometer werden daar uitgevoerd met de elektrische Wijkhopper in plaats van een reguliere taxibus. Uit de evaluatie van de deelnemers aan de pilot bleek een hoge klanttevredenheid. Ze waardeerden vooral de korte rit, lage instap en de korte wachttijden. Lees meer.

AED’s in taxi’s van NOF

Taxi NOF heeft zijn voertuigen voor het doelgroepenvervoer in Noord Oost Fryslân uitgerust met AED’s: apparaten die het hartritme weer kunnen herstellen bij een hartstilstand. Ook zijn de chauffeurs opgeleid om op een goede manier met de AED’s en reanimatie om te gaan. Lees meer.

Taxi bestellen via WhatsApp

Met meer dan één miljard dagelijkse actieve gebruikers wereldwijd is Whatsapp de populairste chatdienst. In combinatie met de laatste technologische ontwikkelingen heeft dit Taxi Direct aangezet tot het ontwikkelen van een vernieuwde manier waarop een taxi kan worden besteld. Deze dienst is nu beschikbaar op de site van dit taxibedrijf.

FiT4-systeem voor rolstoelvoertuigen

Bierman introduceert dit jaar het nieuwe FIT-4 systeem. Nieuw is dat het gebruik van de gordelposities digitaal geregistreerd zal worden en opgeslagen. Middels een moderne touch-screen is het voor de chauffeur duidelijk af te lezen of en welke rolstoelposities zijn vergrendeld. Daarnaast wordt de data over het gebruik opgeslagen. Lees meer.

C-Bond Nanoshield glasversterker

De eerste pilot met dit product is een aantal maanden geleden gestart is samenwerking met BIOS. Een deel van hun 54 Tesla’s X op Schiphol zijn voorzien van de C-Bond Nanoshield glasversterker. Het verminderen van ruitschade zou al meteen een behoorlijk financieel voordeel opleveren. De auto’s worden elke 2 tot 3 weken gecontroleerd op ruitschade en daarvan wordt een rapport bijgehouden. Lees meer.

Stemmen

U kunt vanaf nu stemmen op uw favoriete genomineerde. De winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 11 oktober tijdens Taxi Expo 2018. Schrijf uzelf nu vast in voor deelname aan dit vakevenement voor de taxisector.

Terug naar Berichten