Taxi Jonker wordt onderdeel van Taxi Brouwer

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 07/06/2019

Taxi Jonker wordt onderdeel van Taxi Brouwer

Taxi Jonker zal vanaf 15 juni onderdeel uitmaken van Taxi Brouwer uit Noordwijk. Daar hebben de eigenaren van beide bedrijven op vrijdag overeenstemming over bereikt. De touringcaracrtiviteiten van Jonker zijn niet bij de samenwerking inbegrepen.

Beide taxibedrijven zijn streekgenoten: Jonker opereert vanuit Katwijk terwijl Brouwer zijn bedrijfspand in Noordwijk heeft staan. De activiteiten van Taxi Jonker worden door de overname vanaf 15 juni vanuit de vestiging en onder volledige regie van Taxi Brouwer uitgevoerd. Het gaat dan met name om taxivervoer in en vanuit Katwijk, Noordwijk, Leiden en de bollenstreek.

Nog betere service

John en Joke Brouwer zijn enthousiast over deze stap. “We kijken er naar uit om intensief samen te werken met Taxi Jonker. Door samen te werken kunnen wij onze klanten van een nog betere service voorzien. Met alle dynamische ontwikkelingen in onze branche zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet.” Dick en Suzan Jonker voegen daar aan toe: “Wij hebben er alle vertrouwen in dat de kwaliteit van het taxivervoer gewaarborgd is door deze samenvoeging, en we hebben het volledige vertrouwen in het management van Brouwer.”

Hoewel beide bedrijven zich ook met touringcarvervoer bezighouden, betreft de samenwerking alleen het taxivervoer. Jonker Travel houdt zich al zestig jaar bezig met het verzorgen van hoogwaardig touringcarvervoer. Dick en Suzan Jonker zetten dit bedrijf zelf voort.

Terug naar Berichten