Taxibedrijf de Roo maakt doorstart

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 25/06/2019

Taxibedrijf de Roo maakt doorstart

Een maand nadat Taxi de Roo failliet werd verklaard, maakt het bedrijf een doorstart als De Roo Personenvervoer. De onderneming gaat in afgeslankte vorm verder en heeft afscheid genomen van het leerlingenvervoer, Valys, zorgvervoer en de regiotaxi.

Het Naaldwijkse bedrijf blijft zich onder de nieuwe naam wel bezighouden met straattaxi, luchthavenvervoer, het vervoer van groepen van 8 tot 63 personen, zakelijk vervoer en gehandicapten- en rolstoelvervoer. Daarnaast heeft De Roo een CNG-pomp en houdt het zich bezig met autowassen. De activiteiten op het gebied van autoleasing en autoverhuur waren niet bij het faillissement betrokken en worden ongewijzigd voortgezet.

Personeel overgenomen

Onlangs werd al bekend dat verschillende opdrachten van De Roo bij andere vervoerders werden ondergebracht. Dat blijkt nu dus de opmaat te zijn geweest naar een doorstart in afgeslankte vorm. Een groot deel van het personeel is meegegaan naar de partijen die de opdrachten hebben overgenomen. De overgebleven medewerkers krijgen een contract bij De Roo Personenvervoer.

Diensten blijven aanbieden

“Wij zijn erg blij dat we een doorstart kunnen maken met deze diensten. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze vaste klanten en medewerkers. Gelukkig kunnen we een belangrijk deel van onze diensten blijven aanbieden. Uiteraard is het jammer dat we een deel hebben moeten afstoten, maar als we zo het bedrijf voort kunnen zetten, is dat het zeker waard”, aldus algemeen directeur Marco de Roo.

Terug naar Berichten