Taxichauffeur verdacht van mishandeling drie mensen

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 05/03/2019

Taxichauffeur verdacht van mishandeling drie mensen

Een taxichauffeur uit Tiel wordt verdacht van het mishandelen van drie mensen die door hem vervoerd wilden worden. Het incident vond plaats in Oosterhout.

Het drietal uit Den Hout was maandag rond 03.00 uur in Oosterhout op zoek naar een taxi. Die dachten ze te hebben gevonden, maar de taxichauffeur in kwestie gaf aan dat hij klaar met werken was, ondanks het feit dat zijn daklicht nog brandde. Over het al dan niet rijden van de rit ontstond een discussie die uitmondde in een vechtpartij.

Mogelijk waren daar aan de kant van de chauffeur nog twee mensen bij betrokken, zegt de politie. De drie stappers kwamen niet ongeschonden uit de strijd. Een man van 21 raakte even buiten bewustzijn en werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht, net als een vrouw van 24 die op haar linkeroog en borst werd geslagen. Een 27-jarige man werd op zijn wang en jukbeen geslagen.

Aangehouden in woonplaats

De 29-jarige taxichauffeur werd later in dezelfde nacht door de politie aangehouden in zijn woonplaats Tiel. Zijn rechterhand bleek opgezwollen te zijn en daarvoor is hij in het ziekenhuis behandeld. Intussen doet de recherche nader onderzoek naar de vechtpartij, waarbij dus niet wordt uitgesloten dat de taxichauffeur er niet alleen voor stond.

Lees ook: Vier maanden cel voor mishandeling taxichauffeur

Terug naar Berichten