Theo Vegter nieuwe commissaris DVG

Terug naar Berichten
Categorie: Taxipro Datum: 15/01/2019

Theo Vegter nieuwe commissaris DVG

Theo Vegter is met ingang van 1 januari toegetreden tot de raad van commissarissen van de DVG Holding. Vegter heeft een ruime ervaring in het personenvervoer, onder meer bij Connexxion en Taxi Centrale Amsterdam.

Per 31 december 2018 stopte Marius Vermaas als voorzitter van de raad van commissarissen. Hij vervulde deze functie maar liefst elf jaar. Met het toetreden van Vegter kent de raad weer voldoende commissarissen om vooruit te kunnen. Vegter is voor een periode van vier jaar benoemd.

Kennis en ervaring

De afgelopen decennia was Theo Vegter in diverse directie- en bestuursfuncties actief in het Nederlandse personenvervoer. Zo was hij bij Connexxion divisiedirecteur Taxi, Tour en Ambulance en chief operating officer. Ook was hij als materiedeskundige verbonden aan het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit, diende hij als commissaris bij TCA en is hij sinds kort voorzitter van Busvervoer Nederland. DVG verwacht dat Vegter met zijn kennis en ervaring kan bijdragen aan de ontwikkeling van de DVG Holding en de diverse BV’s die daar deel van uitmaken.

Lees ook het TaxiPro-interview met Theo Vegter als voorzitter van Busvervoer Nederland: ‘De touringcar moet veel meer omarmd worden’

Terug naar Berichten