ICT

Wij werken aan een toekomst waarin reizigers, opdrachtgevers en vervoerders via allerlei slimme ICT-toepassingen veel meer grip krijgen op (hun eigen) mobiliteit. Data is het fundament door die toekomst. Wij bieden ICT-oplossingen waarmee alle data die rondgaat in een vervoerssystemen eenvoudig en real-time verzameld, beheerd en geanalyseerd wordt. Dat is de basis voor goed geïnformeerde reizigers, hoogwaardige stuurinformatie en inhoudelijk contractbeheer.

ACARO

Acaro is ons centrale dataplatform. Basisgedachte achter Acaro is dat u als opdrachtgever de spil wordt in de datastromen die rondgaan in uw doelgroepenvervoer. Vervoerders sluiten aan op úw ICT-systeem, niet andersom. Daarmee realiseert u een sterke en onafhankelijke informatiepositie voor uzelf en organiseert u continuïteit in uw eigen processen en in de wijze waarop uw reizigers uw vervoerssysteem ervaren.

Acaro registreert elke geplande route en elke geboekte rit en toetst deze aan de ritopdrachten waarvoor u toestemming heeft gegeven in het Dashboard Doelgroepenvervoer. Aan de hand van real-time data vanuit de taxi’s (BCT’s) monitort Acaro of ritten en routes gereden worden zoals gepland/geboekt. Acaro berekent direct de vergoeding voor de vervoerder waardoor er achteraf geen factuurcontrole meer nodig is.

Acaro verwerkt alle data tot overzichtelijke rapportages waarin alle KPI’s die u wilt bijgehouden worden. Via ons datawarehouse is alle verzamelde data ook beschikbaar voor uw eigen BI-tools. Kijk op www.acaro.nl voor meer informatie.

Dashboard Doelgroepenvervoer

In het Dashboard Doelgroepenvervoer (www.ddgv.nl) kunnen ritopdrachten en reisrechten voor alle vormen van doelgroepenvervoer eenvoudig genoteerd en beheerd worden. Het DDGV biedt uitgebreide en overzichtelijke mogelijkheden om specifieke kenmerken en reisrechten aan te geven zodat ritopdrachten altijd compleet en duidelijk zijn voor de vervoerder. Dossiers van reizigers met meerdere indicaties kunnen gekoppeld worden waardoor overlap tussen ritopdrachten (en dus taxi’s die voor niets rijden) worden voorkomen. Voor het leerlingenvervoer heeft het DDGV een zeer toegankelijk digitaal aanvraagformulier.

Mijn Tripp

Voor de opdrachtgevers voor wie wij Tripp mogen verzorgen (www.tripp.taxi) hebben we het “mijn Tripp” portaal gebouwd. Hier kunnen reizigers hun eigen (Wmo) ritten inzien, hun reisbudget en hun eigen bijdrage bijhouden en ritten boeken. Beschikbaar als desktop applicatie én als app voor de smartphone. Onze “Mijn Tripp” omgeving is ook als white-label applicatie beschikbaar en is dus eenvoudig ook in uw eigen huisstijl in te richten.